Verhuur

RRMV licht en geluid verhuurd zoals de naam als verraad  

Geluid: 

Wij kunnen u een grote diversieteit aan geluid bieden, bijvoorbeeld het versterkeren van een koor of een band maar ook voor een presentatie of lezing bent u bij ons aan het juiste adres. 
wij hebben ons in de afgelopen jaren vooral gericht op congressen en presentaties en hebben hier ook onze apparatuur op afgestemd. 

Zo beschikken wij over geluidsystemen die erg geschikt zijn voor tenten en feestzalen om een band of koor te versterken, anderzijds beschikken wij ook over veel kleinere speakers waarmee we zeer flexibel congreszalen kunnen versterken en kunnen uit versterken. 

ook voor de bediening van het geluid hebben wij breed scala aan apparatuur zo hebben we mengtafels voor complete bands (28 kanaals 8 auxen) maar ook hebben we compacte geluidstafels die wel de kwalteit hebben om die een opdracht vraagt maar die niet veel ruimte in neemt dit is vooral bij kerken congressen en vergaderingen handig is. 

omtrent de microfoons hebben wij onze afweging gemaakt om te kiezen voor microfoons van Sennheiser, Shure en akg dit zijn microfoons die de kwaliteit kunnen bieden die wij van hun verwachten.
voor onze draadloze systemen hebben wij besloten een lijn te trekken en daarom zijn alle onze zenders van Sennheiser, we hebben de ew 100 300 en 500 serie in ons arsortiment met zowel headsets als handheld microfoons. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bij RRMV kunt u op verschillende manieren huren:

1. Full:         

Wij zorgen voor alles van het opbouwen en bedienen tot en met het afbreken.

2. Basic:              

Wij zorgen ervoor dat alles opgebouwd en later ook weer wordt afgebroken. u bedient de apparatuur zelf.

3. Dryhire:  

U haalt en brengt de spullen bij ons op en bouwt en breekt alles zelf.